bar-bestefar7245

Modul 3 er nå tilgjengelig

Den tredje modulen av nettkurset «Deltakelse og mestring for eldre» er nå tilgjengelig. Temaet for denne modulen er aktivitet og fellesskap.

Modul 3. Aktivitet og fellesskap er nå tilgjengelig. På grunn av sykdom mangler to av forelesningene, men de vil bli lagt til etterhvert, så her er det bare å begynne å fordype seg i litteraturen.

Modul 3 handler om ergoterapeuters kjernekompetanse, og aktivitetens betydning for den enkelte. Herunder hverdagsaktiviteter, aktivitetsanalyse, tilpasning av aktivitet og omgivelser.

Dyktige forelesere

Modul 3 har forelesninger av blant annet Kjersti Vik, Linda Stigen og Kjersti Helene Haarr.

Mange holder koken

Til nå er det 184 deltakere som har gjennomført Modul 2, og flere er underveis. Vi ønsker lykke til med Modul 3

Nettkursets samleside: ergoterapeutene.org/nettkurseldre/

Fornøyde deltakere

«Jeg synes det er en kjempefin måte å få oppdatert seg på. Passe arbeidsmengde og mulighet for å gjennomføre i en ellers travel hverdag.» (Kursdeltaker)

Tilbakemeldingene fra deltakerne har til nå vært gode, men noen plages med lyden på videoforelesningene. Av prishensyn har vi valgt enkle teknologiske løsninger, og oppfordrer de som plages med lav lyd, til å bruke headset eller eksterne høytalere når de hører på forelesninger.

«Fint at d både er mulig med fysiske møter og over nett. Inkluderende og bra ved at det gjør det mulig også for de som har lang veg eller er ikke så mobil av en eller annen grunn.» (Kursdeltaker)