bar-bestefar7245

Modul 4 er nå tilgjengelig

Den fjerde modulen av nettkurset «Deltakelse og mestring for eldre» er nå tilgjengelig. Temaet for denne modulen er helsehjelp.

Modul 4 Helsehjelp er nå tilgjengelig. Alle bør få vurdert sitt behov og potensiale for rehabilitering.

Ergoterapeuter har kompetanse som kommunene trenger for å utvikle tjenester som i større grad hjelper brukerne til å mestre ønskede hverdagsaktiviteter.

Modul 4 handler om ergoterapeuters kjernekompetanse, «Bærekraftig ergoterapipraksis.» «Hverdagsrehabilitering, Hverdagsmestring. Hvordan holde oppe engasjementet?» «Virker hverdagsrehabilitering? Hva mener en er effekt?» og «Aktiv i egen hverdag.»

 

Dyktige forelesere

Modul 4 har forelesninger av blant annet Nils Erik Ness, Kjersti Vik, Grethe Lind.

Nettkursets samleside: ergoterapeutene.org/nettkurseldre/

 

Fornøyde deltakere

«Jeg synes det er en kjempefin måte å få oppdatert seg på. Passe arbeidsmengde og mulighet for å gjennomføre i en ellers travel hverdag.»

Tilbakemeldingene fra deltakerne har til nå vært gode, men noen plages med lyden på videoforelesningene. Av prishensyn har vi valgt enkle teknologiske løsninger, og oppfordrer de som plages med lav lyd, til å bruke headset eller eksterne høytalere når de hører på forelesninger.

«Fint at d både er mulig med fysiske møter og over nett. Inkluderende og bra ved at det gjør det mulig også for de som har lang veg eller er ikke så mobil av en eller annen grunn.»