Web-Hege11190423 copy

Hva tjener en ergoterapeut og hva burde hen tjene?

Denne, og de kommende ukene samles tillitsvalgte til regionale tariffkonferanser. Der får de informasjon om lønnsundersøkelsen, og gir innspill til kravene til årets tariffoppgjør.

Forhandlingssjef Hege Munthe startet denne uken en Norges-turné, som skal bringe henne i kontakt med tillitsvalgte i alle landets regioner. De syv regionene arrangerer denne, og de nærmeste ukene tariffkonferanser for de tillitsvalgte i regionen.

Tariffkonferansene har vist seg som populære, og enkelte regioner klarer å samle nærmere 40 tillitsvalgte. Noen av tariffkonferansene er fortsatt åpne for påmelding, og du finner dem i Kurskalenderen.

Lønnsundersøkelsen og krav til årets tariffoppgjør

På alle tariffkonferansene presenterer Hege Munthe resultatet av lønnsundersøkelsen. Den ble gjennomført rundt juletider. Undersøkelsen viser hva medlemmer rapporterer at de tjener.

Du kan lese rapporten fra undersøkelsen her på hjemmesiden i løpet av de nærmeste ukene, og resultatene vil også være tilgjengelig i en lønnskalkulator.

På tariffkonferansene diskuterer også deltakerne hva en ergoterapeut burde tjene, og dette legges til grunn for diskusjoner om de krav som forbundet skal fremme ved vårens tariffoppgjør.

Informasjon om årets tariffoppgjør

Vi vil samle våre nyheter om vårens tariffopggjør på på ergoterapeutene.org/tariff24