OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi introduserer: Lønn til lunsj

Etter stor suksess med en rekke faglige arrangement på nett, tar vi nå steget videre, og inviterer tillitsvalgte til «Lønn til lunsj». De første arrangementene allerede mandag 3. mai. Lønnsoppgjørene er tema dersom vi oppnår enighet i forhandlingene.

Lønn til lunsj er korte nettarrangement uten behov for påmelding i forkant. Målgruppa er tillitsvalgte, og vi ønsker å rette oppmerksomhet mot ulike aktuelle tema. Etter en innledning vil vi gi ordet fritt for spørsmål, kommentarer og erfaringsutveksling. Normalt vil arrangementene gjennomføres i tidsrommet mellom klokka 11 og 12.

Første tema ut er Lønnsoppgjørene i offentlig sektor

Ergoterapeutene inviterer tillitsvalgte til Lønn til lunsj i etterkant av meklingene i de tre tariffoppgjørene, der meklinga skal være avslutta 26. mai. Enten kan vi orientere om meklingsresultatet eller hvorfor meklinga ikke førte frem.

Målgruppe: Tillitsvalgte i de aktuelle tariffområdene

Tidspunkt for de ulike tariffområdene

Delta ved å trykke på lenkene nedenfor

Spekter-områdene 10 og 13 Helseforetakene

Vi har avtalt A2-forhandlinger med Spekter 11. mai. Vi vil gjennomføre et Lønn til lunsj spesielt for de foretakstillitsvalgte i Spekter-områdene 10 og 13, onsdag 12. mai klokka 11-12.

Særskilt innkalling vil bli sendt de foretaskstillitsvalgte.

Hvilke tema vil du at vi skal ta opp på Lønn til lunsj?

Vi ønsker å tilby aktuelle tema på disse arrangementene. Send gjerne en epost til forhandlingssjef Hege Munthe, dersom du har forslag til et aktuelt tema.

Følg lønnsoppgjørene

Vi vil samle informasjon om lønnsoppgjørene på ergoterapeutene.org/tariff