Forhandlinger for våre medlemmer i Spekter i morgen

Ergoterapeutene skal i morgen 29. oktober forhandle om endringer i den såkalte A2-avtalen i område 9 som omhandler lønnsforhold. Vi kommer tilbake med informasjon så snart forhandlingene er gjennomført.

Medlemmene våre i Spekter-området tilhører i hovedsak overenskomstområde 10 og 13 Helseforetakene, men vi har også medlemmer i andre områder

Forhandlinger for helseforetakene 29. oktober

Forhandlingene for våre medlemmer i helseforetakene, de såkalte A2-forhandlingene, skal gjennomføres 29. oktober.

Vi skal forhandle om blant annet justering av minstelønnssatsene, generelle tillegg og om det eventuelt skal settes av en pott til lokale forhandlinger på hvert enkelt helseforetak.

Forbundsleder Tove Holst Skyer (til høyre) og forhandlingssjef Hege Munthe representerer Ergoterapeutene i forhandlingene.

Forhandlingene gjelder også våre medlemmer på Lovisenberg diakonale sykehus og Martina Hansens Hospital.

Unio har tidligere gjennomførte forhandlinger om sosiale bestemmelser for ansatte i sykehusene

Forhandlinger i andre Spekter-områder

De innledende forhandlingene er gjennomført i Spekter, og våre lokale tillitsvalgte har gjennomført B-delsforhandlinger i den enkelte virksomhet. 

Fristen for å bli ferdig i virksomhetene var   23. september for virksomhetene i tariffområdet 12. Dette gjelder virksomhetene LHL, Meråker Kurbad, Valnesfjord helsesportssenter, Røde Kors Rehabilitering. Fram, Steffenrud, Bakke senter og Unicare Hokksund og Jeløy. 

Les mer om dette oppgjøret på våre hjemmesider eller kontakt din tillitsvalgte.

Informasjon om tariffoppgjørene

Samlet informasjon om tariffoppgjørene: ergoterapeutene.org/tariff2020

Følg oss også på FacebookTwitter og Instragram