OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny ergoterapistudent? Gratulerer med valg av studium, og velkommen som medlem!

Kjære nye ergoterapistudent. Gratulerer med valg av et spennende studium, og velkommen inn i det faglige og sosiale fellesskapet.

Er du en av de flere hundre nye studentene, som nettopp har startet din treårige ergoterapiutdanning?

Se videoen der forbundsleder Tove Holst Skyer gratulere med et godt og fremtidsrettet valg, og ønske deg velkommen i det faglige og sosiale fellesskapet.

Et godt og fremtidsrettet valg

– Ergoterapeuters kompetanse trengs mer enn noen gang, fordi vi bidrar til å skape bærekraftige helse- og velferdstjenester gjennom å utløse innbyggernes ressurser, slår forbundsleder Tove Holst Skyer fast.

Bærekraft er mer enn klima – Spre ordet om ergoterapi og bærekraft

Bli en del av det sosiale og faglige fellesskapet!

Meld deg inn ved å bruke adressen www.ergoterapeutene.org/innmelding eller skanne QR-koden.

– Jeg vil ønske dere tre spennende studieår, og jeg håper at dere ønsker å bli medlemmer i vårt og Ergoterapistudentenes sosiale og faglige fellesskap. Jeg håper at vi sees, sier Tove med forventning.

Du er selvfølgelig også velkommen som medlem dersom du er kommet lengre i studieløpet, eller er ferdig utdannet og av mindretallet som ikke er medlem.

Les mer om studentmedlemskapet

Les mer om medlemsfordeler

Spennende studieløp med mange muligheter

«Bli med i Ergoterapistudentene». Last ned brosjyren her.

Det studieløpet som studentene nå er i gang med, gir spennende muligheter i den andre enden.
– Kompetansen vår trengs mer enn noen gang fordi det kreves for å kunne møte den demografiske utviklingen, slår forbundslederen fast.

Tall fra SSB: 51 kommuner er fortsatt uten ergoterapeut

– Ikke minst så er det et givende yrke fordi vi får lov til jobbe med mennesker, og å ta utgangspunkt i det som er viktig for dem, sier Tove.

Ergoterapeuter gjør hverdagslivet mulig – for enda flere. Ergoterapeuter finner løsninger når det blir et gap mellom helsa og hverdagens krav.

Les mer om ergoterapeuters kjernekompetanse