M├©te-3493

Delta på landsmøtet du også!

Velkommen til et åpent, inkluderende og demokratisk landsmøte. Ergoterapeutenes landsmøte er åpent for medlemmene, og du kan ta ordet fra den digitale talerstolen.

Ergoterapeutenes vedtekter gir alle medlemmer talerett på landsmøtet. Landsmøtet 2020 gjennomføres digitalt, og det gjør det enklere for medlemmer å benytte seg av taleretten. På #ergoLM2020 slipper du imidlertid reise og opphold for å delta på landsmøtet.

På landsmøtet 2020 vil medlemmer lett kunne ta ordet. Du vil også kunne følge landsmøtet på nett fra start til mål.

Følg med på landsmøtet 2020

Landsmøtet blir streamet fra start til mål på vår Youtube-kanal.

Selv om alle landsmøter lever sitt eget liv, og tidsskjemaet hele tiden vil endres, er dette det foreløpige programmet for landsmøtet .

Slik kan du delta

I utgangspunktet er det de valgte delegatene fra hver region, og deltakere med forslagsrett, som deltar på landsmøtet. Som vanlig medlem kan du enten be om ordet eller du kan kommunisere gjennom sosiale media. Delegatene fra din region

Be om ordet? Send epost

Du kan be om ordet ved å sende en epost til post@ergoterapeutene.org og be om ordet. Merk eposten med «Talerett på landsmøtet». Vi vil så sende deg en Teams-invitasjon, og et cirka tidspunkt for ditt innlegg. Du kan sende e-post for å be om ordet allerede nå.

Sosiale media

Du kan også kommunisere med landsmøtet med å poste et offentlig innlegg på sosiale media, og merke innlegget med #ergoLM2020. Dette kan for eksempel være en tekst, et bilde eller en video. Disse postene vil vi forsøke å dele med delegatene.

Andre rammer

Dirigentene vil sette rammene for medlemmenes innlegg, og endelig tidspunkt for dem. I utgangspunktet er det satt av tid 21. oktober klokka 12.45 og 15.00. Det vil uansett være lurt å fatte seg i korthet.

Diskusjon mellom to kvinner.
Følg og delta i diskusjonene på #ergoLM2020 – uansett hvor du er.

Saksliste og sakspapirer

Her finner du en oversikt over de sakene som skal behandles på landsmøtet

Landsmøtet 2020 i mange kanaler

I tillegg til å følge landsmøtet live, kan du lese nettsaker og følge oss på sosiale media.

Nettsakene som er, og vil bli, publisert om landsmøtet finner du på ergoterapeutene.org/landsmotet