Landsstyret, Ergoterapistudentene 23-2

Møt morgendagens ergoterapeuter. Nytt styre i Ergoterapistudentene er i gang

Landsstyret i Ergoterapistudentene var samlet til oppstartsseminar og sitt første møte tidligere i februar. En entusiastisk gjeng, ledet av Kristine Vassnes fra Tromsø er klare til å sette spor.

Landsstyret består av representanter fra de seks lokallagene på utdanningsstedene, og ledes av Kristine Vassnes, som studerer i Tromsø. Det er første gang på riktig lenge, kanskje noen sinne, at lederen er fra utdanninga i Tromsø.

Ergoterapistudentenes landsstyre

Stor medlemsvekst de siste årene

Ved årsskiftet tangerte antall studentmedlemmer nesten fjorårets toppnotering, med 590 studentmedlemmer. Det flertallet av de som studerer ergoterapi i Norge.

Bli medlem i Ergoterapistudentene!

Nytt år med medlemsvekst i Ergoterapeutene

Styre som vil sette spor

Ergoterapistudentene – Det sosiale og faglige fellesskapet for de som studerer ergoterapi. Landsstyret ønsker å bidra til at medlemmene får mye igjen, både faglig og sosialt.

  • Medlemmene skal du oppleve studietiden som morsommere og bli enda mer motivert – et minne for livet.
  • Øke kvaliteten på studiet og forbedre studiesituasjonen.

Mulig sammenslåing av Ergoterapeutene og Ergoterapistudentene

Lenge har det vært slik at det har vært dobbelt medlemskap mellom de to organisasjonene. Medlemmer i Ergoterapistudentene er automatisk med i Ergoterapeutene, og motsatt. Nå utreder de to organisasjonene grunnlaget for en formell sammenslåing av organisasjonene.

Første leder fra Tromsø?

Både leder av Ergoterapistudentene, Kristine Vassnes og nestleder Geir Brakksta, studerer ergoterapi i Tromsø, og sitter også i lokallagsstyret til Ergoterapistudentene der. Vi har ikke registrert ledere av Ergoterapistudentene fra Tromsø tidligere.

Er det ikke gøy, er det ikke Ergoterapistudentene

Det skal være gøy å studere ergoterapi og være med i Ergoterapistudentene. Det bærer også bildet fra oppstartsseminaret i Oslo preg av.

Leder av Ergoterapistudentene, Kristine Vassnes (nummer to fra høyre) sammen med resten av Ergoterapistudentene