World OT Day Logo with Theme English

Fortsatt mange muligheter på Ergoterapiens dag

Selv om fristen for bestilling av materiell har gått ut, er det mange muligheter for en flott markering av dagen. La deg inspirere.

Fristen for bestilling av materiell til Ergotearpiens dag gikk ut 9. oktober, og materiellet er nå på vei ut til de nesten 70 stedene som skal markere dagen.

Imponerende interesse

I fjor var det over 100 arrangementer landet over som markerte Ergoterapiens dag. Det var rekord etter at Verdensforbundet, WFOT innstifta dagen i 2010.

– Vi er glade over at så mange medlemmer har funnet en Korona-trygg måte å markere dagen på, sier forbundsleder Nils Erik Ness, som oppfordrer enda flere til å markere dagen.

Forbundsleder Nils Erik Ness

Flere nettarrangementer

Med 0 smitterisiko kan du delta på disse nettarrangementene:

Registrer deg ved å sende epost til info@enothe.eu 

Hva er en meningsfull aktivitet for deg? Vi deler på Ergoterapiens dag

Kle sosiale medier med bilder og innlegg som markerer dagen. Ta bilde mens du gjør det som er en meningsfull aktivitet for deg. Del det på vårt virtuelle «Aktivitetstre» på sosiale medier.

Bruk emneknaggene #viktigformeg og #viktigfordeg. Du kan også gjerne bruke #Ergoterapiensdag og #worldotday. I forbindelse med Ergoterapiens dag vil du også finne en ny ramme til bruk på på profilbildet ditt i sosiale media. Det kan du gjerne bruke hele året.

Materiell til markeringa

Fristen for å bestille materiell er gått ut, men du kan fortsatt laste ned plakater og brosjyrer og mangfoldiggjøre lokalt. 

Andre utgifter du måtte ha i forbindelse med arrangementet kan du få refundert fra forbundet. Avklar dette med regionen  i forkant og send dette skjemaet til regionen i etterkant.

Marker på din måte

Det finnes mange gode muligheter for aktiviteter. La deg inspirere av denne lista, eller søk rundt i sosiale medier:

  • Ring, bank på eller snakk med noen om ergoterapi
  • Send en epost
  • Inviter til matpakkespising med ergoterapeuter
  • Inviter til vaffelsteiking eller suppekoking med ergoterapeuter
  • Inviter til å bli med en ergoterapeut på jobben
  • Besøk en skoleklasse
  • Skriv et leserbrev. Gjerne i samarbeid med regionstyret
  • Ta kontakt med journalister i lokalavisen
  • Utdeling av løpesedler
  • Stand med informasjon og aktiviteter

Markering over hele verden

Over hele verden markerer ergoterapeuter Ergoterapiens dag. La deg også inspirere og laste ned materiell på Verdensforbundet, WFOTs nettsider.