Laster Arrangementer
Fagkurs Ergoterapeutene

Ergoterapeuter og førerkortvurdering Modul 2. Praktisk kjørevurdering og P-Drive

Kurset er digitalt og deltakerne får lenke og tilgang til en lukket kurs-side.
Hvor og når
Dato
15 mars, 2022 - 30 april, 2022
Sted
Digitalt
Arrangør
Ergoterapeutene
Emne
Ergoterapi
Påmeldingsfrist
7 mars, 2022
Ordinær pris
Kr 3000,-

Denne modulen gir kursdeltakerne en innføring i praktisk kjørevurdering og opplæring i bruk av P-Drive (Performance Analysis of Driving Ability). P-Drive er en standardisert observasjonsprotokoll som brukes i praktisk kjøretest for å analysere bilkjøring som aktivitet, og personens utførelse.

P-Driver er forsket på og funnet valid og reliabelt i forhold til personer med slag, demens og mild kognitiv funksjonsnedsettelse. Deltakerne må ha gjennomført modul 1, eller deltatt på det tidligere kurset i «Ergoterapeuter og førerkortvurdering» eller tilsvarende kurs.

Modulen er meritterende for spesialistordningen med 30 timer som ergoterapifaglig kurs.

Mer informasjon om kurset

Pris for medlemmer kr. 3 000,-, tillitsvalgte kr. 1 500,- og ikkemedlemmer kr. 6 000,-. P-Drive manualen er inkludert i kursavgiften.

Bindende påmelding. Avmeldingsfrist 7. mars 2022.

Nordiske ergoterapeuter kan delta på kurset og medlemmer av de nordiske forbundene får medlemspris på våre kurs. Ved påmelding klikk ikkemedlem og skriv inn hvor du er medlem under opplysninger. Bor du i Sverige eller Danmark skriv under Postnummer: 0000 og under Øvrig informasjon skriver du din riktige postadresse.