Laster Arrangementer
Fagkurs Ergoterapeutene

Ergoterapeuter og førerkortvurdering.

Modul 2. Praktisk kjørvurdering og P-Drive.
Hvor og når
Dato
18 september, 2023 - 30 november, 2023
Sted
Digitalt
Arrangør
Ergoterapeutane
Emne
Ergoterapi
Påmeldingsfrist
1 september, 2023
Ordinær pris
Kr 3500,-

Denne modulen gir kursdeltakerne en innføring i praktisk kjørevurdering og opplæring i bruk av P-Drive (Performance Analysis of Driving Ability). P-Drive er en standardisert observasjonsprotokoll som brukes i praktisk kjøretest for å analysere bilkjøring som aktivitet, og personens utførelse.

Deltakerne må ha gjennomført modul 1, eller deltatt på det tidligere kurset i «Ergoterapeuter og førerkortvurdering» eller tilsvarende.

Modulen er meritterende for spesialistordningen med 30 timer som ergoterapifaglig kurs.

Oppstart 18.september 2023 – da vil deltakerne få lenke og tilgang til kurs-siden med litteratur og videoforelesninger.

Det vil bli arrangert 4 «Live arrangement», der forelesere og kursdeltakerne møtes på Team. Dato for disse arrangementene kommer senere.

Pris for medlemmer kr. 3 500,-, tillitsvalgte kr. 1 750,- og ikkemedlemmer kr. 7 000,-.

P-Drive manualen (Svensk eller Norsk versjon) er inkludert i kursavgiften.

Bindende påmelding – avmeldingsfrist 30. august 2023.

Les mer

Nordiske ergoterapeuter kan delta på kurset og medlemmer av de nordiske forbundene får medlemspris på våre kurs. Ved påmelding klikk ikkemedlem og skriv inn hvor du er medlem under opplysninger. Bor du i Sverige eller Danmark skriv under Postnummer: 0000 og under Øvrig informasjon skriver du din riktige postadresse.

Kalibrering

Etter det første året med vurderinger, vil deltakerne har mulighet for kalibrering og kalibreringssertifikat med ytterligere 15 timer meritterende til spesialistordningen. Pris: 1 000,- NOK. Frist for innlevering av kalibrering juni 2023. Kartlegginger sendes til Ann-Helen Patomella ann-helen.patomella@ki.se