Vi støtter de streikende sykepleierne

55 sykepleiere er i dag i streik etter at det i dag tidlig ble brudd i meklingen mellom Norsk Sykepleierforbund og NHO. Ergoterapeutene har uttrykt vår støtte til de streikende sykepleierne.

55 sykepleiere er i dag i streik etter at det i dag tidlig ble brudd i meklingen mellom NSF og NHO Service og Handel. –  Sykepleiere skal sikres samme minstelønnsnivå uavhengig av hvor de jobber. Det nektet motparten å godta, sier forbundsleder Eli Gunhild By.

Les mer om streiken på Sykepleiernes hjemmeside

Ergoterapeutene uttrykker sin støtte til streiken

Ergoterapeutene har i dag uttrykt i vår støtte til Norsk Bilde av Nils Erik Ness. Alvorlig i blå jakke og skjorte.Sykepleierforbund, og medlemmene som er i streik.
– Det er et både et rettferdig og forståelig krav at både sykepleiere og andre helsegrupper, skal sikres samme minstelønnsnivå uavhengig av hvor de jobber. Vi stiller oss derfor sterkt bak deres krav, sier forbundsleder Nils Erik Ness.

Ergoterapeutenes støtteerklæring til Norsk Sykepleierforbund

Epost til våre tillitsvalgte ved de streikende virksomhetene

Ergoterapeutene har sendt epost til de tillitsvalgte ved de streikende virksomhetene og oppfordret dem til også å støtte de streikende sykepleierne lokalt.

– Til tross for, eller nettopp fordi, vi ikke er i den situasjon at vi har en tariffavtale med NHO, vi oss bak Sykepleiernes krav, sier forbundsleder Nils Erik Ness.