Laster Arrangementer
Fagkurs andre

EVA – metodisk bruk av aktivitet og EVA i praksisstudiene

To-delt kurs
Hvor og når
Dato
14 mars, 2019
Sted
OsloMet
Arrangør
OsloMet
Emne
Ergoterapispesifikk
Påmeldingsfrist
1 mars, 2019

Metodisk/terapeutisk bruk av aktivitet er ergoterapiens kjerne kompetanse. Metodisk bruk av aktivitet innebærer å engasjere personer i aktiviteter som deltakelse, mestring av hverdagen, helse og livskvalitet. På et overordnet plan krever dette klinisk resonnering for valg og tilrettelegging av aktuelle aktiviteter og for konkrete intervensjoner kreves aktivitetsanalyse og aktivitetssyntese. Metodisk bruk av aktivitet er vektlagt i praksisstudiene ved ergoterapeututdanningen (OsloMet) hvor EVA brukes som verktøy.

I dette kurset vil vi belyse metodisk bruk av aktivitet innen ergoterapi og hvilken plass den har i programplanen ved ergoterapeututdanningen på OsloMet. Kurset vil også fokusere på hvordan praksisveiledere kan tilrettelegge for at studenter får erfaring med metodisk bruk av aktivitet og hvordan EVA kan benyttes som pedagogisk verktøy.

Deltakere bør ha kunnskap om og noe erfaring med bruk av EVA som praksisveileder, klinikker eller deltaker på tidligere EVA kurs.

Lenke for program

Dagen er todelt. Du kan velge å delta på en av kursene eller begge, det vil da si hele dagen. Begrenset antall plasser.

Kurset er gratis for de som har vært/er/skal bli praksisveiledere ved OsloMet i løpet av høsten 2017 til våren 2019. Påmeldingslenke her

Øvrige deltakere: kursavgift kr 1000 og påmeldingskjema finner du her.

Norsk Ergoterapeutforbund godkjenner deltakelse på hele kurs-dagen som ergoterapispesifikt kurs meritterende med 8 timer til ergoterapispesialist.