Plages du med pålogging på Min side?

Noen medlemmer opplever problemer med å logge på Min side. Her er noen tips som vi håper kan være til hjelp.

Min side finner du øverst til høyre på hjemmesida eller i menyen «Medlemskap».

Brukernavn:

Det er epostadressen som vi har registrert som hovedepost i medlemsregisteret som er brukernavn. Er du usikker på hvilken adresse vi har registrert kan du sende en epost til forbundskontoret.

Passord:

Selv om du har lagra passord fra den gamle løsning, må du ha nytt passord. Dette får du tilsendt ved å skrive inn brukernavn og trykke «Trenger du nytt passord?». Sjekk at Min side kvitterer med «Epost om passordbytte er sendt».

Du vil da etter noen minutter få tilsendt en epost fra oss med en lenke som du trykker på. Denne lenka tar deg til en side der du skriver inn nytt passord to ganger.

Mottar du ikke eposten, er det lurt å ta en kikk i søppelposten/spamfilteret ditt.

Kommer du likevel ikke inn?

Noen opplever at de til tross for riktig brukernavn og oppdatert passord ikke kommer inn. Innloggingsopplysningene blankes ut uten at det kommer noen feilmelding.

Dette arbeider vi sammen med våre leverandører for å finne ut av. De som opplever dette kan inntil videre benytte denne innlogginga.

Min side og hjemmesidene

Dersom opplysningene dine på Min side ikke er oppdatert, er det fint om du korrigerer dem. Endringene skjer direkte i medlemsregisteret. Enkelt og trygt for deg, og arbeidsbesparende for oss alle.

Både Min side og hjemmesiden er under stadig utvikling, så vi vil gjerne høre om dine erfaringer og synspunkter.