Velkommen til nye nettsider!

I dag er det klart. ergoterapeutene.org fremstår i ny drakt, og du vil kunne lese informasjonen like godt på alle plattformer, mobil, brett og PC.

Med den nye hjemmesiden får vi også en hjemmeside som er så universelt utformet, som vi som ergoterapeuter må kunne forvente.

Hva savner du?

Vi har forsøkt å bygge nye ergoterapeutene.org ut fra det vi ser har vært etterspurt på den gamle sida. Vi skal fortsette å fylle den nye sida med innhold, og dersom det er noe du savner håper vi at du gir oss en tilbakemelding.

Min side

Du vil også finne en ny Min side. Ved første gangs pålogging må selv nullstille passordet, og få tilsendt et nytt. De fleste endringer som du gjør i dine medlemsopplysninger, vil automatisk oppdateres i medlemsregisteret. Betryggende for deg. Arbeidsbesparende for oss alle.

Mine verv – medlemslister til tillitsvalgte

Vi har vært så opptatt av å få lansert nye hjemmesider så fort som mulig, så mine verv er ennå ikke klare. Tillitsvalgte må fortsatt bestille medlemslister fra forbundskontoret. Ny løsning er like om hjørnet.

Kurskalender, Forsikringskontoret, medieklipp og sosiale media

Vårt mål er at det skal være enkelt å finne det du har bruk for på den nye hjemmesida. I motsatt fall må du si fra. Vi har løfta frem Kurskalenderen, Forsikringskontoret, medieklipp og det vi poster på Facebook og Twitter. Alt finner du nå lett tilgjengelig på hjemmesida.

Få også med deg foten på sida, der det ligger flere slike hurtigtilganger.