WFOT_WOTD19_Facebook-Cover_English

Vær en ambassadør for faget. Marker Ergoterapiens dag du også!

Rundt 27. oktober markeres Ergoterapiens dag av gode kolleger over hele verden. Bruk dagen til å være en god ambassadør for faget, og vårt bidrag til å møte samfunnets utfordringer. La deg inspirere av denne artikkelen.

27. oktober er en søndag, og noen vil antakeligvis ønske å markere dagen på fredag eller en annen dag. Det står dere fritt til, men en markering i helga gir også andre muligheter.

Markeringer over hele landet

– Bruk dagen til å skape oppmerksomhet om fag og yrke på din arbeidsplass, oppfordrer forbundsleder Nils Erik Ness?

I 2018 satte vi ny rekord med antall markeringer. 80 steder landet rundt. Kanskje kan vi klare 100 i år.
– Bruk dagen til å skape oppmerksomhet om fag og yrke på din arbeidsplass, ditt hjemsted eller på nettet, oppfordrer forbundsleder Nils Erik Ness. Ergoterapiens dag skal vi markere vårt bidrag til å møte samfunnets utfordringer sammen med en halv million kolleger verden rundt.

På disse stedene vil det være aktiviteter i forbindelse med Ergoterapiens dag, 27. oktober. Send epost om det er flere arrangementer som skulle vært på kartet.

Materiell til markeringa

Fristen for å bestille materiell er gått ut, men du kan fortsatt laste ned plakater og brosjyrer og mangfoldiggjøre lokalt. Andre utgifter du måtte ha i forbindelse med arrangementet kan du få refundert fra forbundet. Avklar dette med regionen  i forkant og send dette skjemaet til regionen i etterkant.

Marker på din måte

Det finnes mange gode muligheter for aktiviteter. La deg inspirere av denne lista, eller søk rundt i sosiale medier:

  • Utdeling av løpesedler
  • Stand med informasjon og aktiviteter
  • Ring, bank på eller ta et møte med nyvalgte kommunestyrerepresentanter
  • Send en epost
  • Inviter til matpakkespising med ergoterapeuter
  • Steik vafler eller kok posesuppe med ergoterapeuter
  • Bli med en ergoterapeut på jobben
  • Besøk en skoleklasse
  • Skriv et leserbrev
  • Ta kontakt med journalister i lokalavisen

Hva er en meningsfull aktivitet for deg? Vi deler bilder på Ergoterapiens dag

Kle sosiale medier med bilder og innlegg som markerer dagen. Ta bilde mens du gjør det som er en meningsfull aktivitet for deg. Del det på vårt virtuelle «Aktivitetstre» på Facebook, Twitter eller Instagram. Bruk emneknaggen #viktigformeg. Du kan også gjerne bruke #Ergoterapiensdag og #worldotday.

Markering over hele verden

Over hele verden markerer ergoterapeuter Ergoterapiens dag. La deg også inspirere og laste ned materiell på Verdensforbundet, WFOTs nettsider.