God sommer til medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere

Nå er det sommer, men forbundskontoret er åpent som vanlig, sjøl om kapasiteten kan være noe begrenset. Få med deg videohilsenen fra forbundsleder Nils Erik Ness inn i ferien.

Forbundskontoret har vanlige åpningstider i sommer, og målet er at medlemmene skal få den samme gode oppfølginga året rundt. På grunn av ferieavvikling kan det likevel hende at henvendelser kan ta noe lengre tid å besvare. Ta likevel kontakt ved behov.

Sommerhilsen fra forbundslederen

Forbundsleder Nils Erik Ness markerer et fag og et forbund i fremgang, og ønsker medlemmer, tillitsvalgte og samarbeidspartnere en god sommer.

Besøk de nye nettsidene i sommer

Bruk sommeren til å gjøre deg kjent på de nye nettsidene våre, og sjekke ut den informasjonen om medlemskapet ditt som du finner på Min side. Både Min side og hjemmesiden er under stadig utvikling, så vi vil gjerne høre om dine erfaringer og synspunkter.

Min side finner du øverst til høyre på hjemmesida eller i menyen «Medlemskap».

Brukernavn:

Det er epostadressen som vi har registrert som hovedepost i medlemsregisteret som er brukernavn. Er du usikker på hvilken adresse vi har registrert kan du sende en epost til forbundskontoret.

Passord:

Selv om du har lagra passord fra den gamle løsning, må du ha nytt passord. Dette får du tilsendt ved å skrive inn brukernavn og trykke «Trenger du nytt passord?». Sjekk at Min side kvitterer med «Epost om passordbytte er sendt».

Du vil da etter noen minutter få tilsendt en epost fra oss med en lenke som du trykker på. Denne lenka tar deg til en side der du skriver inn nytt passord to ganger.

Mottar du ikke eposten, er det lurt å ta en kikk i søppelposten/spamfilteret ditt.

Min side og hjemmesidene

Dersom opplysningene dine på Min side ikke er oppdatert, er det fint om du korrigerer dem. Endringene skjer direkte i medlemsregisteret. Enkelt og trygt for deg, og arbeidsbesparende for oss alle.