Leserinnlegg, Kommunal rapport

Skriv et leserbrev om ergoterapeut-dekninga i ditt distrikt!

Lot du deg inspirere av forbundsleder Nils Erik Ness sitt leserbrev i Kommunal Rapport tidligere i måneden? Skriv et selv. Vi har et utkast og de tipsene du trenger.

Responsen fra medlemmene var god da forbundsleder Nils Erik Ness sitt leserbrev stod på trykk i Kommunal rapport tidligere i måneden. Vi håper noen har lyst til å skrive et tilsvarende leserbrev i sin lokalavis.

Nils Erik Ness: Ingen grunn til å vente til nyttår med å ansette ergoterapeuter

Utkast som er klart til lokal tilpasning

Med utgangspunkt i leserbrevet til Nils Erik Ness har vi utviklet et utkast som medlemmer og tillitsvalgte fritt kan tilpasse til lokale forhold.

De opplysningene som trengs for å tilpasse leserbrevet finnes i denne oversikten fra SSB.

Koordiner med regionen din

Siden det er flere kommuner som sogner til samme lokalavis, er det greit å koordinere seg med andre ergoterapeuter i distriktet.

Har du lyst til å skrive et leserbrev gir du bare beskjed til regionstyret i din region, slik at de holder oversikt. Kanskje har de også tips til andre du kan samarbeide med.

Hvordan kan ergoterapeuter bidra til «Leve hele livet»?

Vårt hovedsatsingsområde i 2019 er deltakelse og mestring for eldre. Vi vil i hele år utvikle materiell som skal gjøre det lettere å sette temaet på dagsorden i din kommune i forbindelse med kvalitetsreformen «Leve hele livet».

Til nå har vi blant annet utviklet en brosjyre og en lysbildeserie som du kan bruke.

Hvordan kan ergoterapeuter bidra til «Leve hele livet»?