Meklingsinnspurt, Oslo kommune

Vi mekler på overtid

Fristen for å finne en løsning i meklinga i lønnsoppgjørene for våre medlemmer i staten og kommunene gikk ut ved midnatt, og det mekles nå på overtid. Riksmekleren sier at meklingene er vanskelige, men at han er optimistisk. Alle medlemmer skal møte på jobb som vanlig, dersom det ikke blir gitt annen beskjed.

Riksmekler Mats Ruland betegner meklingene i oppgjørene for stat og kommune som vanskelig, etter mange timer med mekling.
– Jeg håper vi skal klare å komme i mål. Pr. nå har vi ikke noe brudd, så jeg er optimistisk. Vi vil jobbe målrettet fremover nå, sa Ruland til NRK ved 03.30 tiden natt til tirsdag.

Bildet: Ergoterapeutenes advokat Berit Førli, og resten av forhandlingsutvalget i Unio Oslo kommune i arbeid i de siste timene før meklingsfristen løp ut klokka 24. Foto Arun Ghosh, Unio.

Om meklingene ikke fører frem kan 61 ergoterapeuter være i streik fra i morgen tidlig

Om ikke meklingene for staten, KS-området og Oslo kommune fører frem kan inntil 61 medlemmer i de tre tariffområdene bli tatt ut i streik. Alle medlemmer skal møte på jobb på vanlig måte, dersom de ikke får annen beskjed.

Få med deg meklingsresultatet i en av disse kanalene: