Lykke til med alle markeringene. Markér også på nett!

I dag skal 5-600 medlemmer ut på arbeidsplassene og i lokalmiljøet for å fortelle hvordan ergoterapeuter bidrar til å gjøre hverdagslivet mulig. Del bilder og videoer, og marker dagen for øvrig på nett.

Forbundsleder Nils Erik Ness.

– Bruk dagen til å skape oppmerksomhet om fag og yrke på din arbeidsplass, ditt hjemsted eller på nettet, oppfordrer forbundsleder Nils Erik Ness.

På Ergoterapiens dag skal vi markere vårt bidrag til å møte samfunnets utfordringer sammen med en halv million kolleger verden rundt.

Ergoterapiens dag i 100

Trykk på kartet, og se på alle markeringene landet rundt.

Igjen setter vi rekord i antall markeringer. På over 100 steder, landet rundt, skal ergoterapeuter markere dagen på arbeidsplassene og i lokalmiljøet.

På disse stedene vil det være aktiviteter i forbindelse med Ergoterapiens dag.
Send epost om det er flere arrangementer som skulle vært på kartet.

Markér også på nett!

Del bilder fra deres markeringer i regonens Facebook-gruppe og på din egen Facebook-profil. I dag kan du kanskje gjøre innlegget offentlig? Du kan også gjerne bruke emneknaggene #Ergoterapiensdag og #worldotday.

Legg også til den spesielle rammen som er utviklet, på ditt profilbilde.

Skal du ikke markere dagene på andre måter, kan du kle sosiale medier med bilder og innlegg som markerer dagen. Ta et bilde eller video mens du gjør det som er en meningsfull aktivitet for deg. Del det på vårt virtuelle «Aktivitetstre» på Facebook, Twitter eller Instagram. Bruk emneknaggen #viktigformeg, #Ergoterapiensdag og #worldotday.

Snakk om ergoterapi – og gjør det enkelt

Snakk om ergoterapi!…og gjør det enkelt, er oppfordringa i bloggen til Nils Erik Ness i anledning Ergoterapiens dag.

På Ergoterapiens dag den 27.oktober møter vi mange som vil vite mer om ergoterapi.
«Min erfaring med å snakke om ergoterapi de siste årene viser at vi lykkes når vi snakker et helt vanlig språk om det som er viktig for alle; hverdagsaktivitetene», skriver han videre.

Pressemelding sendt til alle landets redaksjoner

Denne pressemeldingen er sendt til alle landets redaksjoner. Du kan bruke den, og sende den den sammen med bilder av ditt arrangement til din lokalavis eller lignende.