WFOT_WOTD19_Pin_English

Gratulerer med dagen ergoterapeuter!

– Gratulerer med dagen ergoterapeuter! I alt er vi over 5000 kolleger i Norge som kan markere dagen sammen med over en halv million ergoterapeuter i hele verden. Sammen gjør […]

Forbundsleder Nils Erik Ness gratulerer alle ergoterapeuter med dagen.

– Gratulerer med dagen ergoterapeuter! I alt er vi over 5000 kolleger i Norge som kan markere dagen sammen med over en halv million ergoterapeuter i hele verden. Sammen gjør vi hverdagslivet mulig, hilser forbundsleder Nils Erik Ness.

105 markeringer landet rundt.

Markeringene av dagen har allerede pågått i flere dager, og en god del markeringer skjer først over helga. Vil du la deg imponere og inspirere av all kreativitet og engasjement, så ta en titt på dette kartet. Til nå teller vi rekordstore 105 markeringer og mellom 500 og 600 ergoterapeuter som deltar.

Aldri har det vært flere siden Verdensdagen for ergoterapi, World Occupational Therapy Day ble etablert i 2010. Dagen ble første gang markert i Norge i 2011.

Alt er gjort mulig gjennom en felles dugnad

Ergoterapiens dag er den største dugnadsaktiviteten som forbundet legger til rette for. Likevel er det slik at det meste av aktiviteten drives på dugnad av medlemmene og de tillitsvalgtes frivillige arbeid. Tusen takk for det!

For at vi skal makte å få til dette også i fremtiden, er vi avhengig av at vi virkeliggjør tanken: Norsk Ergoterapeutforbund, Ergoterapeutene er forbundet for alle ergoterapeuter – uansett stilling. Kjenner du en ergoterapeut som ikke er medlem så kan du jo oppfordre hen til å bruke vårt innmeldingsskjema.

Ergoterapeuter gjør også helgeaktiviteter mulig

Fyll dagen med en helge-aktivitet som er viktig for deg. Fyll opp batteriene til den viktige jobben som venter på mandag. Det er derfor Ergoterapeutene og resten av fagbevegelsen har gitt deg helgefri. Er du på jobb i dag, får du en ekstra tommel opp.

Bruk også gjerne dagen til å fortelle hvordan du som ergoterapeut gjør hverdagslivet mulig for andre.

Markér også på nett!

Del bilder fra deres markeringer i regonens Facebook-gruppe og på din egen Facebook-profil. I dag kan du kanskje gjøre innlegget offentlig? Du kan også gjerne bruke emneknaggene #Ergoterapiensdag og #worldotday.

Legg også til den spesielle rammen som er utviklet, på ditt profilbilde.

Skal du ikke markere dagene på andre måter, kan du kle sosiale medier med bilder og innlegg som markerer dagen. Ta et bilde eller video mens du gjør det som er en meningsfull aktivitet for deg. Del det på vårt virtuelle «Aktivitetstre» på Facebook, Twitter eller Instagram. Bruk emneknaggen #viktigformeg, #Ergoterapiensdag og #worldotday.