Forbedret pålogging på Min side

Etter at forbundet lanserte ny hjemmeside og ny Min side i juni, har mye oppmerksomhet vært retta mot å rette feil ved påloggingen for en del medlemmer. Vi har nå kommet mye lengre med dette problemet, men få gjerne med deg disse tipsene på veien.

Min side
Logg inn på Min side

De fleste utfordringene ved pålogging på Min side skal nå være løst. Når medlemmer gjør endringer i sine medlemsopplysninger oppdateres disse direkte i medlemsregisteret, og er umiddelbart synlig på Min side.

Opplever du likevel problemer med innlogging, vil vi gjerne at du kontakter forbundskontoret. Nå kan vi nå fortsette arbeidet med å forbedre Min side og utvikle hjemmesiden videre.

Endringer i arbeidsforhold

Når det gjelder endringer som gjøres i arbeidsforhold, må disse først behandles på forbundskontoret som registrerer endringen og sender arbeidsgiver beskjed om at trekk av kontingent skal starte eller avsluttes. Endringer som medlemmene gjør av arbeidsforhold vil derfor ikke synes umiddelbart på Min side.

Medlemslister til tillitsvalgte

Det er fortsatt ikke mulig for tillitsvalgte å hente ut medlemslister på Min side, og tillitsvalgte må derfor henvende seg til forbundskontoret når de trenger lister over medlemmene.

Stort arbeidspress på forbundskontoret

Problemene knyttet til innføring av nytt medlemsregister har ført til stort merarbeid og arbeidspress på forbundskontoret. Restansene i håndtering av endringer og fakturaer har derfor vært større enn de skal. Vi beklager dette, og håper på en snarlig forbedring.

Mer om innlogging

Min side finner du øverst til høyre på hjemmesida eller i menyen «Medlemskap».

Brukernavn:

Det er epostadressen som vi har registrert som hovedepost i medlemsregisteret som er brukernavn. Er du usikker på hvilken adresse vi har registrert kan du sende en epost til forbundskontoret.

Passord:

Selv om du har lagra passord fra den gamle løsning, må du ha nytt passord. Dette får du tilsendt ved å skrive inn brukernavn og trykke «Trenger du nytt passord?». Sjekk at Min side kvitterer med «Epost om passordbytte er sendt».

Du vil da etter noen minutter få tilsendt en epost fra oss med en lenke som du trykker på. Denne lenka tar deg til en side der du skriver inn nytt passord to ganger.

Mottar du ikke eposten, er det lurt å ta en kikk i søppelposten/spamfilteret ditt.

Kommer du likevel ikke inn?

Noen opplever at de til tross for riktig brukernavn og oppdatert passord ikke kommer inn. Innloggingsopplysningene blankes ut uten at det kommer noen feilmelding.

Dette arbeider vi sammen med våre leverandører for å finne ut av. De som opplever dette kan inntil videre benytte denne innlogginga.

Min side og hjemmesidene

Dersom opplysningene dine på Min side ikke er oppdatert, er det fint om du korrigerer dem. Endringene skjer direkte i medlemsregisteret. Enkelt og trygt for deg, og arbeidsbesparende for oss alle.

Både Min side og hjemmesiden er under stadig utvikling, så vi vil gjerne høre om dine erfaringer og synspunkter.