WFOT_WOTD19_Pin_English

Ergoterapiens dag: Snakk om ergoterapi – og gjør det enkelt

På Ergoterapiens dag den 27.oktober møter vi mange som vil vite mer om ergoterapi. Forbundsleder Nils Erik Ness byr på noen tips. Få også med deg hilsenen til norske ergoterapeuter fra lederen i Verdensforbundet.

Snakk om ergoterapi!…og gjør det enkelt, er oppfordringa i bloggen til Nils Erik Ness i anledning Ergoterapiens dag.

På Ergoterapiens dag den 27.oktober møter vi mange som vil vite mer om ergoterapi.
«Min erfaring med å snakke om ergoterapi de siste årene viser at vi lykkes når vi snakker et helt vanlig språk om det som er viktig for alle; hverdagsaktivitetene», skriver han videre.

Mange ressurser

Denne figuren kan være til god hjelp når du skal snakke ergoterapi.

I blogginnlegget nevner han også mange av de ressursene som medlemmene har tilgjengelig når de skal snakke om ergoterapi. Blant annet denne figuren:

I blogginnlegget finner du også et par videoer og lenker til mange andre verktøy som er tilgjengelig for nedlasting, og gode å ha når du skal snakke ergoterapi.

Hilsen fra Verdensforbundet

Den rekordstore aktiviteten med over 100 markeringer landet rundt, er lagt merke til i WFOT, Verdensforbundet for ergoterapeuter, og vi har mottatt denne hilsenen fra president i verdensforbundet Marilyn Pattison til alle som skal markere Ergoterapiens dag: 

Snakk ergoterapi på nettet

Hva er en meningsfull aktivitet for deg? Vi deler bilder på Ergoterapiens dag. Kle sosiale medier med bilder og innlegg som markerer dagen. Ta bilde mens du gjør det som er en meningsfull aktivitet for deg. Del det på vårt virtuelle «Aktivitetstre» på Facebook, Twitter eller Instagram. Bruk emneknaggen #viktigformeg. Du kan også gjerne bruke #Ergoterapiensdag og #worldotday.