Processed with VSCO with al1 preset

Ergoterapiens dag – Og for en dag det har vært

Aldri har aktiviteten på Ergoterapiens dag vært større, og her får du noen smakebiter fra dagens aktiviteter. Takk for innsatsen for aktivitet og deltakelse og alle sammen!

Tidlig i morges var de første ergoterapeutene i gang med markeringa av Ergoterapiens dag. Kolleger ble møtt av smilende ergoterapeuter da de kom på jobb.

Rekordstor deltakelse på Fag til frokost

Tilbudet om nettmøtet Fag til frokost ble tatt godt i mot, og mellom 2 og 300 ergoterapeuter var samlet for å kickstarte dagen. Forbundsleder ønsket velkommen med å understreke at det er veldig hyggelig at så mange ville starte dagen på denne måten. 

– Ergoterapiens dag er et høydepunkt hvert år, og gleden vokser i takt med økningen i antall markeringer. I år har vi nok en gang satt ny rekord, med mer enn 130 markeringer, landet rundt. Jeg synes det er utrolig stas at så mange stolt vil vise frem kjernekompetansen vår og hvordan vi bidrar til bærekraftige tjenester, sa forbundsleder Tove Holst Skyer, og la til at vi har all grunn til å markere og feire oss selv, og vårt viktige bidrag til bærekraftige tjenester. 

Se hele talen til forbundslederen nedenfor.

Hilsen fra Verdensforbundet for ergoterapeuter

Leder av Verdensforbundet for ergoterapeuter, WFOT, Samantha Shann har sendt denne hilsenen til norske ergoterapeuter på Ergoterapiens dag 2021. Norske ergoterapeuter har markert dagen sammen med 550 tusen kolleger verden rundt.

La deg glede og inspirere

Ta en kikk innom Facebook-gruppene til regionene våre eller gjør et søk etter #ergoterapiensdag eller #worldotday på Facebook, Instagram eller twitter. Da får du se noe av den store aktiviteten landet, og verden rundt.