Beskåret forside, Vi bidrar til bærekraftige helsetjenester_SKJERM

Ergoterapiens dag – Fortell om det

Aktiviteten blir stor i forbindelse med Ergoterapiens dag til uken. Effekten av de mange arrangementene blir enda større om du også bruker lokalmedia. Her er noen tips.

Effekten av all aktiviteten og arrangementene arrangementene på Ergoterapiens dag blir enda større, om vi får til omtale i lokale media. Her er noen tips.

Pressemelding er sendt til alle landets redaksjoner

Denne pressemeldingen er sendt til alle landets redaksjoner. Du kan bruke den, og sende den den sammen med bilder av ditt arrangement til din lokalavis eller lignende.

Skriv et leserbrev – Her er et utkast

Bruk Ergoterapiens dag til å fortelle hvordan vi bidrar til bærekraftige helsetjenester.

Et leserbrev kan være en fin måte å skape oppmerksomhet om ergoterapi og ergoterapeuter. Du kan gjerne ta utgangspunkt i dette utkastet.

Tips til gode leserbrev

Råd til deg som har kontakt med media

Synes du det er skummelt å være i kontakt med media? Det er det i alle fall ikke i en positiv situasjon som dette. Selv om notatene ikke er helt oppdaterte, kan disse to notatene være til god hjelp når du er i kontakt med media:

Imponerende interesse for markering av dagen

Trykk på kartet, og la deg inspirere, og kanskje finne samarbeidspartnere landet rundt.

I 2019 var det over 100 arrangementer landet over som markerte Ergoterapiens dag. Det var rekord etter at Verdensforbundet, WFOT innstifta dagen i 2010. I Korona-året 2020 var det noen færre, men i år setter vi igjen rekord med 133 arrangementssteder til nå.

Dersom ditt ikke står på kartet, så må du sende en epost til forbundskontoret.

Hva er en meningsfull aktivitet for deg? Vi deler på Ergoterapiens dag

Kle sosiale medier med bilder og innlegg som markerer dagen. Ta bilde mens du gjør det som er en meningsfull aktivitet for deg. Del det på vårt virtuelle «Aktivitetstre» på sosiale medier.

Bruk emneknaggene #viktigformeg og #viktigfordeg. Du kan også gjerne bruke #Ergoterapiensdag og #worldotday. I forbindelse med Ergoterapiens dag vil du også finne en ny ramme til bruk på på profilbildet ditt i sosiale media. Det kan du gjerne bruke hele året.

Markering over hele verden

Over hele verden markerer ergoterapeuter Ergoterapiens dag. La deg også inspirere og laste ned materiell på Verdensforbundet, WFOTs nettsider.