Kontor-3515

Delta på våre digitale tillitsvalgtkurs!

Ergoterapeutene har inntil videre besluttet å gjennomføre alle tillitsvalgtkurs digitalt. Vi kan derfor tilby flere kurs i 2021 enn noen gang, men er avhengig av at tillitsvalgte melder seg på kursene. Gjør det i dag!

Kurskalenderen vår ergoterapeutene.org/kurskalender, er nå oppdatert med kurs som er klar for påmelding. Meld deg på allerede i dag, oppfordrer forhandlingssjef Hege Munthe.

Stort utvalg av kurs

Gjennom samarbeidet med Norsk Fysioterapeutforbund, digitale kurs og kursavvikling i større deler av året, kan vi nå tilby flere tillitsvalgtkurs enn noen gang. Trykk på lenkene for mer informasjon og påmelding:

Opplærings- og utviklingsprogram for tillitsvalgte

Gjennom vårt Opplærings- og utviklingsprogram for tillitsvalgte vil vi sørge for at våre tillitsvalgte er utrustet med riktig kompetanse for å møte sine utfordringer.

Dersom den tillitsvalgte har behov for bistand, kan vedkommende henvende seg til Ergoterapeutenes sekretariat. Dette gjøres skriftlig, med aktuell korrespondanse og dokumentasjon vedlagt. Enkle, avklarende spørsmål kan presenteres på telefon, fra enkeltmedlemmer og tillitsvalgte.

Forbundsstyret har lagt planer for å revidere programmet i løpet av 2021.