Laster Arrangementer
Fagkurs Ergoterapeutene

Onlinekurs: Lær arbeidsplassvurdering

Jobber du med voksne fra 18-67 år? Bli med å gjøre arbeidslivet mulig for enda flere, ved å øke dine ferdigheter i å gjennomføre arbeidsplassbesøk og arbeidsplassvurderinger i tråd med internasjonal forskning og beste praksis!
Hvor og når
Dato
3 september, 2019 - 1 november, 2019
Sted
Online
Arrangør
Presenter AS/Ergoterapeutene
Emne
Arbeidshelse
Påmeldingsfrist
Ingen frist
Ordinær pris
Kr 5900,-

Kurset omhandler et internasjonalt mye brukt og godt dokumentert virkemiddel for å redusere arbeidshelse-problemer og deltagelsesutfordringer i arbeidslivet; arbeidsplassvurderinger.  Ved å forstå arbeidssituasjonen og -relasjonene bedre, kan de mest riktige og viktige tiltakene iverksettes.

Kurs 1. Minikurset: Lær arbeidsplassvurdering til sykmeldte på 1-2-3 (7 leksjoner). Kurset går kontinuerlig, og starter med en gang du bestiller kurset.

Kurs 2. Lær arbeidsplassvurdering – Følg med på hjemmesidene når nye kurs vil bli annonsert.

Kurset arrangeres som et 8 ukers kurs med 4 moduler.

Faglig kursansvarlig er Randi Wågø Aas, ergoterapeut og professor i arbeidshelse.

Kurset er godkjent som meritterende til Ergoterapeutenes spesialistgodkjenning-ordning med 120 timer, innen Arbeidshelse, Allmennhelse, Somatisk helse, Psykisk helse, Folkehelse, Barns helse og Eldres helse. For spesialitetene Barns helse og Eldres helse vil kurset kunne være aktuelt i relasjon til unge og eldre i overgangsfaser,- inn og ut av arbeidslivet.