Velkommen til landsmøte og Landsmøtekonferansen

Velkommen til landsmøte og Landsmøtekonferansen

8.-10. november arrangerer vi landsmøte i Trondheim. Skal du ikke dit, kan du likevel følge med på nett.

Landsmøtet består av to deler, Landsmøtekonferansen – 8. november og  Landsmøtet - 9. og 10. november Disse siste dagene vil de ordinære landsmøteforhandlingene, med behandling av landsmøtesakene, bli gjennomført.

Mange kloke gjester på Landsmøtekonferansen 2017

Landsmøtekonferansen skal inspirere delegatene til å fatte vedtak som er i tråd med dagens ogmorgendagens samfunns-, arbeidslivs- og helseutfordringer. Delegatene skal forstå betydningen av fagorganisasjonene og trepartssamarbeidet somgrunnpilarer i det norske arbeidslivet. Innlederne er invitert til å kikke i krystallglasskula og gilandsmøtedelegatene noen utfordringer på veien videre.
- Vi er glad for at vi har fått med oss så spennende stemmer på dette arrangementet, sier generalsekretær Toril Laberg.

Program for landsmøtet 8.-10. november (nytt vindu)

Følg landsmøtet på nett

For tre år siden ble landsmøtet for første gang overført på nett. Også i år vil du kunne følge landsmøtet på våre nettsider.

Synlighet på sosiale medier under landsmøtet

Under landsmøtet har du mulighet til å synliggjøre din hverdag som ergoterapeut med landsmøtet. Deltakerne på landsmøtet oppfordres også til å dele sine landsmøtebilder. Alle bruker vi emneknaggen #ergolm17. Du kan også legge inn spørsmål og kommentarer med den samme emneknaggen.

Sakspapirene er tilgjengelige

Ønsker du å påvirke de vedtak landsmøtet skal fatte. Ta en kikk på sakspapirene (krever innlogging) og ta kontakt med landsmøtedelegatene i din region.

Print