Delta på landsmøtet der du er

Delta på landsmøtet der du er

Onsdag starter Ergoterapeutenes landsmøte. Du kan delta selv om du ikke skal til Trondheim.

Onsdag 8. oktober tar Ergoterapeutenes 25. landsmøte til i Trondheim. Dette skjer etter at 600 ergoterapeuter har vært samlet til Fagkongress i ergoterapi på samme sted. Sjøl om du ikke skal på landsmøtet, kan du delta i på landsmøtet. Det blir overført på vår hjemmeside.

Spennende innledere og gjester på Landsmøtekonferansen 2017

Landsmøtet sparkes i gang med Landsmøtekonferansen 8. november. Konferansen skal inspirere delegatene til å fatte vedtak som er i tråd med dagens og morgendagens samfunns-, arbeidslivs-   og helseutfordringer.

Spennende gjester og foredragsholdere skal bidra til at delegatene skal forstå betydningen av fagorganisasjonene og trepartssamarbeidet som grunnpilarer i det norske arbeidslivet. Innlederne er invitert til å kikke i krystallglasskula og gi landsmøtedelegatene noen utfordringer på veien videre.

Det spennende programmet for Landsmøtekonferansen og landsmøtet

Forbundsleder og nestleder om landsmøteperiodene som ligger bak og foran oss

– Vi skal ikke være sidrumpa og bakoverlent, men vise samfunnet at det ikke alltid er behov for mer av det samme. Og slett ikke for mye av passiviserende tjenester. Vi skal finne nye løsningersom gjør folk aktive og deltakende, lover forbundsleder Nils Erik. i et intervju av ham og nestleder Tove Holst Skyer i et intervju i siste nummer av Ergoterapeuten (nytt vindu)

Delta på sosiale medier under landsmøtet

Under landsmøtet har du mulighet til å synliggjøre din hverdag som ergoterapeut for landsmøtet. Deltakerne på landsmøtet oppfordres også til å dele sine landsmøtebilder. Alle bruker vi emneknaggen #ergolm17. Du kan også legge inn spørsmål og kommentarer med den samme emneknaggen.

Sakspapirene er tilgjengelige

Ønsker du å påvirke de vedtak landsmøtet skal fatte. Ta en kikk på sakspapirene (krever innlogging) og ta kontakt med landsmøtedelegatene i din region.

Print